Susține-ne!

Avem nevoie de sprijinul tău pentru ca programele și proiectele AOC să se deruleze constant și cu impact. Noi susținem creația vie, stimulăm performanța, încurajăm antreprenoriatul în domeniul culturii; sprijinim tinerii talentați și acordăm asistență seniorilor culturii aflați în dificultate. Detalii despre proiectele noastre puteți afla aici:.

1. Donează prin transfer bancar

  • Virament lei IBAN : RO79UGBI0000062042283RON

2. Donează un obiect de colecție

Dacă ai un obiect cu valoare de colecție și dorești să sprijini proiectele AOC, completează contractul de donație în două exemplare și contactează-ne pentru detalii. Obiectul va fi evaluat și pus la vînzare.

Descarcă contractul de donație

3. Redirecționează 3,5% din impozitul de venit pentru proiectele AOC

  • Dacă ai înregistrat venituri din salariu sau pensie, descarcă formularul 230.
  • Dacă ai realizat venituri din activități independente, descarcă Declarația Unică.
  • Completează formlarul descărcat și: depune-l direct la registratura organului fiscal, trimite-l prin poștă, trimite-l prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii.
  • Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF „Spațiul privat virtual”, disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
Descarcă formularul 230
Descarcă declarația unică

4. Pentru firme: redirecționează 20% din impozit pentru susținerea culturii, fără niciun cost pentru tine. Legea sponsorizării îți dă dreptul să alegi ce să faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat, până la 31 decembrie al fiecărui an.

  • Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri.
  • Descărcați și completați Contractul de sponsorizare în 2 exemplare și trimiteți-l la adresa noastră: Bd. Independenței, nr. 34, bloc Y6, etaj 8, apart. 48, jud. Iași.
  • Efectuați plata prin transfer bancar, în următorul cont: RO79UGBI0000062042283RON